Augustus

 


Swans

21-08-05

De rest van de nacht heeft maudi lekker geslapen en om 10 uur hebben ze haar weer verdunde sonde voeding gegeven en dit bleef er gelukkig er wel in maudi voelde zich vanmorgen nog niet helemaal lekker. maar wilde toch wel een broodje eten dat was wel weer een goed teken ze heeft 3 hapjes gehad en dit bleef gelukkig binnen. en na het middag slaapje mochten we lekker naar huis. ze is nog niet helemaal beter maar je kan dan beter uitzieken thuis dan in het ziekenhuis.
Maudi is hier net wakker Na het bad even lekker spelen 
hier ligt ze lekker in bedje en niet veel later sliep ze lekker
we mochten lekker naar huis en zijn toen even een frisse neus gaan halen bij pake op de pont

en ook even bij oerpake langs

Swans

20-08-05

Het ging allemaal zo goed maar vanacht was het weer helemaal mis maudi is vanaf half 1 begonnen met overgeven en het ging achterelkaar door en het kwam er niet alleen boven uit maar ook beneden. Smorgens gelijk gebeld naar het ziekenhuis en we konden gelijk komen. In het ziekenhuis aangekomen was er niks meer aan de hand ze kwam lachend de afdeling binnen dus ik dacht even bloed prikken en we kunnen weer naar huis. Maar niet veel later moest ze weer overgeven en ze werd helemaal bleek en was helemaal niet lekker en het ging maar door ook al zat er niks meer in haar maagje. Er is bloed geprikt en de sonde werd er weer in gebracht want deze had ze er ook uitgespugd. Ze kreeg via de sonde ors maar dit gooide ze er ook al snel weer uit. De bloed uitslagen waren goed ze was nog niet ontregeld zoals dinsdag terwijl ze toen maar 3 keer had overgegeven en nu de hele nacht. Toen maudi lekker lag te slapen hebben ze haar weer aangesloten op de ors en de medicijnen gegeven en dit bleef er gelukkig wel weer in. 22.00 uur wilde ze toch proberen haar wat verdunde sonde voeding te geven maar dit hing er nog maar aan of het kwam er al weer uit dus maar weer aan de ors. 

Lekker samen spelen in bedje

Beppe en chenna kwamen ook even langs

Chenna is zo zielig

Tante tamara en ome marco kwamen kwamen ook langs

lekker dikkie dik lezen Chenna lekker spelen
Weltrusten

Swans

18-08-05

Vandaag ging het al weer een stukje beter met Maudi ze was nog wel een beetje moe. We zijn vandaag even naar de markt geweest in harlingen en maudi voelde zich weer zo goed dat ze steeds zelf wilde rijden. Ze reed steeds weg met de rolstoel dus het gaat weer de goede kant op. vanavond vlak voor het avond eten ging maudi staan naast de bank en toen ik weer keek had ze de sonde eruit dus die moest er weer in en dit vond ze niet zo leuk. maar ze ligt nu lekker te slapen. Met chenna ging het vandaag ook goed ze heeft nog niet overgegeven dus gaat ook de goede kant op ze ligt nu een beetje te mopperen op bedje maar die gaat zo ook wel lekker slapen. Ik heb net ook de foto's van de camping er op gezet dus neem daar ook maar een kijkje verder weinig nieuws 

Foto's van de Camping


Swans

17-08-05

Maudi heeft lekker geslapen en voelt zich al weer een stukje beter ze is nog niet helemaal de oude maar bij maudi duurt het altijd weer langer voordat ze weer helemaal hersteld is van een griepje. Ze is nog erg moe maar hopelijk gaat dit zo weer wat beter. Er is vanmorgen bloed geprikt en het bloed was een heel stuk beter en we mochten weer lekker naar huis.

Maudi was hier net wakker Maudi mocht eindelijk weer wat eten
Maudi en chenna lekker aan het spelen in bed Maudi wordt hier losgekoppeld van de sondepomp.

Swans

16-08-05

Vanacht om half 2 ging het alarm van de sondepomp  af dus ik er heen maar hij had er helemaal geen zin in ik kon niks vinden dus een nieuw slangetje aan gedaan maar hij deed toen nog niks en toen kwam ik er achter dat de sonde van maudi verstopt zat en ik kreeg er ook geen beweging in de pomp stop gezet maudi los gemaakt en ben toen weer lekker naar bed gegaan. Maar om half 6 werd maudi wakker  en ze voelde zich helemaal niet lekker ze zag ook heel bleek ze wou lekker bij mij op bedje liggen maar voordat ze bij me op bed lag had ze al overgegeven alles eruit (ook de sonde) het luchte wel op en heeft nog even bij mij op bed geslapen. Om half 8 werd chenna ook wakker en die heb ik na beneden gebracht en toen hoorde ik maudi ook al en die wilde ook naar beneden dus die ook maar even opgehaald. Ik zag en merkte dan maudi zich nog niet lekker voelde en ze hing maar wat op de bank ze ademde ook wat raar. heb chenna de fles gegeven en heb toen de dames snel aangekleed en heb mijn moeder opgebeld dat we er aan kwamen want daar zijn we toch weer dichter bij het ziekenhuis als er wat gebeurt. en ik had maudi nog maar net aangekleed en ze moest al weer overgeven. Het was toen half 9 en om 9 uur kan je pas met de poli bellen we zijn toen richting ijlst gegaan en heb daar met het ziekenhuis gebeld en we moesten maar even langs komen (we hebben met de arts een afspraak zodra maudi 2 keer heeft overgegeven dat we hun even opbellen want maudi haar bloed is snel ontregeld).

De arts heeft even naar maudi gekeken en dacht aan een griepje (dat heerst weer) en wilde even bloedprikken en aan de hand daarvan gaan kijken wat we gaan doen. Het was bij het priklab erg druk en we moesten even wachten maar maudi hield zich heel goed en toen we dan eindelijk aan de beurt waren zat maudi al met de vinger omhaag ze wist ook gelijk wat er ging gebeuren  en gaf ook geen kik ja ze is ook al zovaak geprikt. Toen weer naar boven om de uitslagen af te wachten en niet veel later kwam de dokter ook al met de uitslagen en ze waren helemaal niet goed maudi was al ontregeld en haar bloed was heel zuur en ze wilde maudi opnemen dus we moesten daar blijven dat was wel even slikken want het ging de laatste tijd zo goed en dan zit je weer in het ziekenhuis.  De sonde werd er weer ingebracht en ze kreeg via de sonde ors. tamara is nog even naar het ziekenhuis gekomen zodat ik even naar huis kon om even wat dingen te regelen/op te halen want maudi moest daar in ieder geval de nacht blijven en ik dan natuurlijk ook want geen haar op mijn hoofd om haar daar zo alleen te laten. Maudi (en chenna) hebben al heel wat in het ziekenhuis gelegen en ik ben nog elke nacht bij hun gebleven. Toen chenna wakker was is ze ook nog even langs gekomen met mijn moeder. later op de middag is Miranda ook nog geweest en Marco en tamara nogmaals. Dus weer aandacht genoeg. aan het einde van de middag heeft maudi naast de ors ook nog sonde voeding gekregen zodat ze wel wat in der maagje kreeg.

Ze is om 6 uur lekker gaan slapen Maar om 11 uur lag ze lekker boven de dekens en toen ik haar wilde instoppen zag ik dat haar bedje helemaal nat was een dopje van de sonde was niet helemaal dicht en heeft lekker zitten lekken. Alles was nat tot aan haar romper dus alles kon uit en ze was nog zo moe. toen ook haar bedje weer helemaal schoon was haar weer lekker terug gelegt en ze sliep weer lekker verder. Vanacht is het alarm nog afgegaan en daar is ze ook nog wakker van geworden ja is helemaal niet zo raar want wat een rot geluid het alarm was echt heel hard. Ben blij dat het alarm van de pomp die thuis staat wat minder is.

 
Tante tamara Ik met chenna
Maudi had een mooie stoel gekregen met kussens aan de zijkant zodat ze goed stabiel kon zitten Maudi en chenna lekker aan het spelen op de grond. Maudi voelde zich niet helemaal lekker en ging een beetje liggen op de kussen en chenna deed dit even na
Maudi is hier aan het dansen hiep hiep ...........................
En toen was het bed tijd

Je ziet gewoon dat ze nog niet helemaal lekker is

En hier ligt maudi lekker te slapen

 

Swans

 


Swans