Februari
 
 1  Vandaag was Maudi niet zo lekker. vanmorgen kwam ze lekker vrolijk uit bedje maar toen ze lekker een tosti aan het opeten was moest ze ineens overgeven. De rest van de dag niet veel energie lekker op schoot zitten en af en toe  spelen. ,  in de middag kreeg ze wel weer wat meer praatjes maar zag nog erg bleekjes. vanavond lekker vroeg gegeten zodat ze lekker vroeg naar bedje kon want ze was erg moe. Hopelijk gaat het morgen beter.
2  Vanmorgen was maudi weer lekker vrolijk niks aan de hand meer het is zo wisselend per dag. samen met beppe zijn we naar de vlindertuin geweest. Maudi vond het wel leuk maar ze moesten niet te dicht bij komen of ineens gaan vliegen.

5 Maudi heeft vannacht lekker geslapen. Vanmorgen om kwart voor 5 was ze klaar wakker en had de grootste verhalen maar dat vond ik nog een beetje te vroeg en wonder boven wonder is ze weer in slaap gevallen nadat ik ghaar even heb voorgelezen.  het is nu 8 uur en madam slaapt nog. De Planning was vanmorgen vroeg even naar school te gaan even de juffen weer zien en spelen met haar klasgenootjes maar dit wordt dus iets later. maar goed dat maakt ook niet uit ze slaapt nu lekker. Gisteren had Maudi ook een goede dag en we zijn even met zijn allen (pake,beppe,tante Miranda,ome giudo en tante Tamara) naar de dierentuin in Emmen geweest, Maudi vond het geweldig en wilde bij sommige beesten niet eens weg en hielt dan mooi de rolstoel vast ihihih geweldig om te zien. zelfs bij de geitjes durfde ze wel een beetje eng maar toch ook wel weer leuk ik vind dit super knap want echt een tijdje geleden was ze hier nog heel bang voor. de foto's volgen nog want hier had ik gisteren geen zin meer in om het op de site te zetten maar misschien vanavond. 

 Juf Janneke gefeliciteerd Ze  krijgt al vast heel veel kusjes van Maudi. ( Maudi baby heleboel kusjes geve)

Foto's van emmen staan er op. klik hier

7 Maudi in een slappe lach

 

7 Vannacht lekker geslapen maar een paar keer wakker geweest maar vanmorgen werd ze ineens gillend wakker en ja hoor ze moest overgeven. jeetje het ging zo goed de laatste tijd en nu al weer 2 keer in een korte tijd dat ze weer moet overgeven. Ze zit nu naast me een mooie tekening aan het maken en is heel vrolijk. we gaan ons zo weer klaar maken want we moeten vandaag weer even naar Nijmegen voor controle en dan ben je wel weer een hele dag onderweg.  

Maudi aan het dansen met k3 onderweg naar Nijmegen

De controles

en altijd moet ze even bij het beeld kijken wat in de hal staat

10 Woensdag in het ziekenhuis was alles goed Maudi laat ze steeds weer verteld staan ze doet op het moment zo goed.  ze blijft natuurlijk erg ziek en haar hersenstam zal ook nooit meer beter worden maar zelf heeft ze hier geen last van en blijft ondanks alles erg vrolijk als je haar zo overdag ziet kan je haast niet voorstellen dat ze zo ziek is. We kwam ook nog 2 lotgenoten tegen wel vreemd je leest regelmatig hun site/Web-log maar nog nooit ''live'' gesproken maar was wel leuk. beide hadden ze Maudi herkend erg leuk. http://rozendaaltjes.web-log.nl/   http://www.liebelingen.web-log.nl/  Het ging zo goed dat we ook snel weer naar huis konden we waren half 10 vertrokken van huis en we waren om half 4 al weer thuis dus echt heel snel ook wel eens lekker. en we hoeven pas over 3 maanden terug te komen. Nijmegen ligt hier niet echt om de hoek en het gaat momenteel zo goed met Maudi en als het minder gaat dan trek ik toch wel aan de bel en dan kunnen we altijd terecht. ik hou de arts op de hoogte via mail en eerder is ze nog onder controle hier in Sneek waar we wel heel vaak komen maar goed dat is ook niet zo ver weg. Is ook wel lekker dan we niet steeds dat hele eind hoeven te rijden.  Woensdag morgen had Maudi nog wel overgeven maar de rest van de dag heeft ze nergens last van gehad.

Gisteren was ze de hele dag niet haar zelf, een humeur en avonds had ze heel goed gegeten(boerenkool) en ineens begon ze te huilen en dan kan ze niet vertellen wat er aan de hand is en niet veel later kwam alles eruit. lekker naar huis gegaan en ik heb haar lekker naar bedje gebracht waar ze bijna gelijk sliep. 

11 Vandaag zijn we even naar mijn pake(opa) geweest samen met mijn vader. Maudi heeft een mooie tekening gemaakt en ze is aan het bouwen geweest en dit ging heel goed ze maakte hele torens

12 gisteren was Maudi weer moe en heel rustig ze was wel vrolijk maar het was niet een goede dag voor haar.  vandaag as Maudi wel weer vrolijk en ze zag er weer een stuk beter uit maar ik had vanmorgen het idee dat het haar omhoog maar het is er wel allemaal ingebleven. de rest van de dag is alles goed gegaan maar vanavond tijdens het eten moest ze toch weer overgeven. het ging de laatste tijd zo goed en nu komt het overgeven toch steeds vaker weer terug.  

14 Vanmorgen werd Maudi wakker en moest gelijk overgeven. even later weer na het eten van een broodje. ze was vanmorgen ook zo bleek en je hoort het ook gelijk aan de ademhaling. er zat ook niet veel puf in. tegen de middag ging het weer wat beter en ze kreeg weer wat meer praatjes. avonds heeft ze goed gegeten maar helaas ging dit tijdens het eten er ook weer uit ze at daarna wel weer vrolijk verder en dat is er wel ingebleven. lekker naar bed waar ze als en blok in slaap is gevallen.

15 Vanmorgen heeft ze gelukkig niet overgegeven en ze had vandaag al weer wat meer energie dan gisteren. vanavond heeft ze weer heel goed gegeten en ik dacht dit blijft er wel in maar ze lag nog maar net in bedje en hup alles kwam er weer uit. Ze was moe en wilde niet meer eten dus ze ligt weer in een schoon bedje en slaapt lekker. ik zet de sonde voeding maar wat hoger.

17 Vandaag zijn we naar de carneval optocht geweest samen met Tante Tamara en pake . Maudi vond het leuk behalve die harde trommels. 

 
18 Maudi gaat weer steeds  meer overgeven. de laatste dagen vooral in de ochtend en tijdens of vlak na het avond eten, maar midden in de nacht begint het nu ook weer. Het is zo vervelend en dit kost haar zoveel energie. Energie die ze zo hard nodig heeft. morgen even bellen met het ziekenhuis. ze zullen er wel niks aan kunnen doen maar toch even laten na kijken en even bloedprikken.  We zijn vandaag even naar oerpake geweest. Maudi heeft weer een mooie tekening gemaakt en lekker met de blokken gespeeld

19 Vanmorgen even gebeld met de kinderarts over het overgeven van Maudi en het is een dipje waar Maudi in zit het gaat op dit moment even wat slechter dan de afgelopen weken . Ze kunnen hier helemaal niks aan doen. Maudi heeft een hele tijd overgegeven en het is toen uiteindelijk na maanden gestopt. en sinds een paar dagen weer aan het overgeven eerst alleen 'smorgens en avonds maar nu ook snachts we kunnen alleen hopen dat deze periode snel voorbij gaat en dat ze weer stopt met overgeven meer kunnen we niet doen. wel mot ik nu goed op haar gewicht letten dat ze niet gaat afvallen maar ik heb thuis een digi baby weegschaal waar ik haar mooi op kan wegen dat scheelt weer een hele boel ritjes naar het ziekenhuis. ze wordt goed in de gaten gehouden en allemaal duimen dat het overgeven weer snel over gaat. 

We zijn vanmiddag even naar het bos geweest samen met beppe,tante Tamara, ome Guido, en sheilo. Het was lekker weer dus er even lekker uit. Maudi vond het leuk. Verstoppetje doen achter een boom en dan had ze de grootste lol al voordat je haar gevonden had.   

20 ook vannacht heft Maudi weer overgeven. ondanks dat ze vannacht toch vele malen waker is geweest was ze lekker vrolijk. Eerst lekker spelen met de playmobil waar ze weer hele verhalen had en toen met de magneet blokken. Vanmiddag kregen we visite van  Ingrid, Kayleigh, Yvonne, Eran en tante Siepie. Maudi is alvast verwend met kado's voor haar verjaardag. Die cadeaus moesten ook mee naar bedje die avond. 

Met de magneet blokken aan het spelen

Maudi en yvonne

Kayleigh vond het leuk in maudi haar kamertje. een echt meisje he

Eran vond het leuk om maudi kusjes te geven en te knuffelen

Lekker met zijn 3en op de bank een chipje eten. Maudi is de oudste van het drietal maar kijk eens naar die voetjes

Met zijn 3en op bed lekker stickertjes plakken

 
25 Vandaag vieren we de verjaardag van Maudi  
Het was erg gezellig en Maudi is weer lekker verwend (zoals het hoort op een verjaardag) 

klik op de foto voor nog meer foto's

 
26 Vandaag was Maudi wel weer lekker vrolijk ze was niet heel erg moe zoals ik verwacht had na een drukke dag als gisteren. Vanmorgen wel weer overgeven en vannacht wel een paar keer wakker geweest echt lekker geslapen heeft ze niet. Ik voelde me vandaag zelf  niet zo lekker. 

 

 
27 Vandaag is Maudi dan echt jarig ze is al weer 5 jaar

We hebben zondag haar verjaardag al gevierd en we gaan vandaag naar oranje stad. ze is vandaag lekker vrolijk. en heeft vannacht goed geslapen. vanmorgen wel weer overgegeven klik hier voor de foto's (ze staan onder aan)