Juli

Cat

21-07-05

Vanmorgen is maudi weer even naar de robbedoes geweest. en het was vanmorgen  feest in de taxi. er hingen allemaal vlaggetjes in de taxi want jurjen was jarig. Thuis gekomen even wat eten en toe nweer richting ijlts chenna weg brengen en toen weer naar het ziekenhuis. omdat maudi gisteren zo misselijk was van die jumbo portie krijgt ze nu 2 maal 150 ml ze heeft de eerst portie gehad en we moesten om half 6 weer terug komen dus na de voeding weer even naar ijlst daar wat gegeten en toen weer naar het ziekenhuis voor de volgende portie het ging nu veel beter dan gisteren ze was nu niet beroerd weer naar ijlst chenna ophalen en toen weer naar huis jeetje wat een gevlieg.net als gisteren is maudi weer lekker in de auto in slaap gevallen ja dit zijn ook heeeeele lange dagen voor haar en dat vreet ook energie ik hoop snel dat we de voeding lekker thuis mogen geven. want dit is ook niet ideaal en ik geeft in het ziekenhuis de voeding ook al zelf en ze verpleging zit er lekker bij en zegt dat alles goed gaat maar waneer ik de voeding thuis mag geven kunnen ze niet zeggen. morgen maar even de arts opzoeken en even wat dingen overleggen. 

Morgen de laatste dag naar de robbedoes en dan heeft maudi even lekker 6 weken vakantie kan ze even lekker bijtanken. Ook morgen wordt weer een lange dag want ook morgen moet ze weer naar het ziekenhuis voor de voeding. 

Verder kreeg ik vanmidag een telefoontje van de stichting de opkikker en ze willen graag morgen langs komen voor een intake gesprek. Dr M Hoogeveen van het Radboud in Nijmegen heeft ons opgegeven. Ik wist verder van niks dus was een hele verassing maar wel een hele leuke en Marije als je dit leest heel erg bedankt(stuur ook nog wel een mailtje) Morgen komen ze allemaal vragen stellen en dan worden we een keertje een hele dag door hun verwend wil je meer weten kun je even op hun site kijken als je op dat plaatje hier onder klik dan kom je daar terecht 

 

Divider

20-07-05

Vanmorgen zijn we eerst wezen zwemmen met de kindjes en hun ouders van de robbedoes. Daarna was er thee en koffie en de kinderen kregen allemaal wat leuks en lekkers van Dannielle en van Erik want deze gaan naar de vakantie naar school dus het was gelijk een beetje afscheid. Daarna was het tijd voor muziek. en na muziek konden we weer naar huis.de taxi stond al klaar hoewel Maudi er moe was ging ze mooi niet slapen ze zat mooi met memo te spelen(die zat in het zakje van Erik. Thuis heeft ze een poging gedaan om wat te eten en toen zijn we weer richting Ijlst gegaan want Chenna was bij Beppe en Maudi moest vanmidag even naar het ziekenhuis omdat ze zo slecht eet.

In het ziekenhuis is ze weer gewogen en mijn mond viel haast open maar Maudi was een kilo gegroeid ze is nu 11,6 kilo we hebben nog gekeken of het echt wel klopte want ze is heeeeeeeel lang 10 kilo geweest en omdat ze de laatste tijd zo slecht eet een drink verwacht je niet dat ze dan aankomt maar dit was in iedergeval een pluspuntje ze heeft maudi even helemaal na gekeken maar ze kon niks vinden en omdat maudi nu zo slecht eet en moe is is het eigenlijk een kringetje waar ze nu in zit ze is te moe om te eten en omdat ze niet eet wordt ze zo moe. en maudi heeft echt de energie nodig uit de voeding. De arts heeft uiteindelijk de knoop doorgehakt en gezegt dat er sonde voeding bij moet komen Je weet in je achterhoofd dat het een keertje van zal komen dat ze ooit een keer aan de sonde moet . Maar zo snel al en voor je gevoel gaat ze weer een hele stap achteruit en dat doet gewoon zeer. Ik weet dat het zo ook niet kan Maudi is soms zo moe. Ik hoop gewoon dat ze als ze straks de sonde voeding krijgt ze weer wat meer energie krijgt en dus beter gaat voelen en dan zelf weer wat beter gaat eten en dat de sonde er dan weer uit kan(duimen jullie mee) Dr tibosch is gelijk naar de kinderafdeling gegaan om van alles te gaan regelen. en de verpleegkundige heeft de sonde bij Maudi er in gedaan. Ze was erg groot het inbrengen vond ze niet echt leuk maar ze heeft niet echt gehuild en daarna kon ze ook al weer lachen ze mocht omdat ze zo knap was een leuk kado'tje uitzoeken uit de grabbelton (maudi vond het grabbelen leuker dan de speeltjes en bleef maar grabbelen.) Ze heeft daarna ook gelijk voeding gekregen 250 ml maar was daarna erg misselijk het is gewoon te veel geweest voor haar ze heeft wat overgegeven en is de rest van de avond ook misselijk geweest. Maudi at heel weinig en als ze wat eet dan zijn het maar hele kleine beetjes dus haar maagje is gewoon niet gewend aan die grote hoeveelheid. We hebben chenna even opgehaald en zijn toen lekker naar huis gegaan en maudi is onderweg lekker in slaapgevallen en zo heb ik haar ook naar bovengebracht ze was zo missleijk en moe. ik heb haar omgekleed en medicijnen gegeven en ze is lekker verder gaan slapen.

Chenna heb ik nog even een flesje gegeven en ook lekker naar bed gebracht want die viel ook al in mijn handen in slaap (ja het valt ook niet mee om de hele dag bij beppe te zijn ha ha ha ) die is ook lekker gaan slapen maar na een half uurtje werd ze schreeuwend wakker en ik snel naar boven maar was al te laat ze had weer alles er uit gegooid. en omdat chenna huilde moest maudi huilen ja het was weer even gezellig maar snel het bedje verschoond en chenna gewassen en toen haar weer een nieuwe fles gegeven en ze is weer lekker verder gaan slapen.

Divider

19-07-05

Vanmorgen heeft de arts terug gebeld en ze wil Maudi toch wel even zien. want het is toch niet goed dat Maudi zo slecht eet en drinkt ze gaat Maudi even na kijken of ze misschien ook een oorzaak kan vinden. We kunnen morgen middag even langs komen

ik kreeg vanavond al een mailtje van de arts uit Nijmegen. dus ze hebben al weer overleg gehad want ze wist dat het niet zo lekker ging met Maudi en ze zullen morgen weer overleggen over hoe en wat nadat ze Maudi in Sneek hebben gezien. En mogelijk moeten we toch sonde voeding overwegen als Maudi zo slecht blijft eten. En verder schrijft ze nog dat Maudi 8 juli daar weer vele fans er bij heeft gekregen. Ik hoop dat ze morgen wat onschuldigs vinden zoals keelontsteking of zo en dat ze niet aan de sonde hoeft.want dat is echt wel het laatste wat je wilt maar goed als dat beter is voor Maudi dan moet dat maar maar we zullen morgen wel zien wat ze zeggen. want zo kan het ook niet veel langer door gaan want zo blijft er niks van mijn meisje over.

Chenna kan ook al staartjes in...hi hi hi

Divider

18-07-05

Vanmorgen had Maudi helemaal geen zin om uit bed te komen ze lag nog zo lekker te slapen. Eenmaal beneden was alles weer goed ze wou alleen niet drinken en ze heeft een hap gehad van haar krentenbol dus bijna niks. Toen ik zei dat de taxi voor stond was ze helemaal blij maar toen ik haar in de taxi zette was ze helemaal verdrietig ze wou tijtie (haar knuffeltje tijger) hebben. Was echt niet leuk om haar zo weg te zien rijden normaal gaat ze lachend weg. ik heb om 9 uur even gebeld hoe het ging met Maudi en ze vertelde dat Maudi een beetje slaperig was binnengekomen want ze had geslapen in de taxi maar als het niet ging zou ze bellen.

Ik heb vanmorgen ook maar even gebeld met de gemeente over die hoofdsteun het duur nu al weer zo lang maar die persoon die er over gaat was lekker met vakantie ja daar heb je wat aan. Maudi heeft die hoofdsteun gewoon nodig dus na veel gebeld en terug gebel eindelijk iemand aan de telefoon die toestemming gaf voor die hoofdsteun kijk zulk mensen moet je hebben. die kijken wat verder dan hun bureau. ze zou gelijk bellen met welzorg en dan kon ik over 10 min weer naar welzorg bellen voor een afspraak voor een passing. nou gebeld en we konden vanmiddag al langs komen.

Toen Maudi had weer lekker geslapen in de taxi en vond het erg leuk dat pake er ook was. Pake heeft het gras weer even een stukje korter gemaakt en de heg gesnoeid. Wat ze op school heeft gedaan weet ik niet want ze zijn haar mapje vergeten mee tegeven maar dat hoor/lees ik woensdag wel weer. Woensdag gaan we weer even zwemmen en er is afscheid van de kinderen die de groep verlaten en na de vakantie na school gaan.

We zijn vanmiddag even naar Heerenveen gereden voor de ''passing'' van de hoofdsteun ze heeft even gekeken naar Maudi en ze zal de hoofdsteun bestellen. En nu maar hopen dat ze hem snel krijgt. Ze wouden hem dan wel thuis komen brengen maar omdat de vakanties er aan komen zijn de helft van de monteurs op vakantie en kon het nog wel even duren maar we konden ook wel langs komen en dan bellen ze wanneer ze hoofdsteun binnen hebben en dan kunnen we even langs komen en dan zetten ze het daar te plekken op. Nou je raad wel wat ik gekozen heb.(het laatste dus)

verder heb ik nog met het ziekenhuis gebeld omdat Maudi zo slecht eet en drink de laatste tijd het drinken was altijd al slecht maar het eten wordt nu ook minder ze was al geen goede brood eter maar het avond eten ging er altijd wel erg goed in ze was dol op het vleesje maar dat laat ze nu liggen. bijna elke druppel en elke hap moet je er soms echt in praten. Maudi is al niet dik je kan echt haar ribbetjes tellen en ze moet haar energie echt uit het eten halen de dokter zou me terug bellen.

Divider

17-07-05

Vandaag zijn we naar Zutphen geweest naar de verjaardag van Britte en Selma. Het was erg gezellig en was wel weer leuk om iedereen weer eens te zien. Maudi en chenna waren wat stilletjes maar goed zij kennen die mensen ook niet (meer) Maudi en chenna hebben ook nog een cadaeu gekregen van Anja. Roy, Marit ,Britte en selma nog voor hun verjaardag. het waren 2 leuke boeken van dikkie dik deel 2 en deel 3 nou dat was wel geslaagt want maudi vind  het erg leuk om boekje te lezen. zowel op de heen weg als op de terug weg hebben de beide dames lekker geslapen

.

Divider

15-07-05

Maudi is vandaag weer naar de robbedoes geweest en toen ze terug kwam hadden ze ook de loopwagentje van chenna meegenomen. Hij paste persies en chenna rijd er de hele kamer mee rond. Chenna is vanmorgen ook weer even naar het consultatie bureau geweest en weer 2 prikjes gekregen dit waren voorlopig de laatsten en ze hoeft pas met 2 jaar weer terug te komen. Ja ik vind het onzin dat ze daar heen gaan voor gewoon controle er wordt al zoveel aan haar geplukt dus we gaan er alleen nog maar heen voor de prikjes.

Divider

14-07-05

Maudi is weer naar de robbedoes geweest. Maudi was vanmorgen erg vrolijk.en ging ook vrolijk met de taxi mee.Toen chenna eten gegeven maar dat kwam er net zo hard weer uit. Het was 9 uur en chenna had al weer 3 keer overgegeven. 

toen Maudi thuis kwam zat er een leuk knuffeltje in haar tas met een zakje met een koekje en chocolaatje en een ballon. dit heeft ze gekregen van Jacob omdat hij na de vakantie naar School Lyndensteyn gaat

Maudi is niet de enige die tijtie zo lief vind........

Maar maudi vind hem ook nog zoooooo lief

Maudi lekker met playmobiel aan het spelen

Lekker ijsje eten

Mmmmmmmm

Divider

13-07-05

Maudi is weer de oude ze speelt lekker en lijkt ook niet meer zo moe

Divider

12-07-05

Het gaat weer een stukje beter met Maudi je kan nog wel zien dat ze moe is maar ze heeft gelukkig geen koorts meer gehad ze is vanmiddag even lekker op bed geweest en dat heeft haar goed gedaan.

Het ging de laatste dagen zo goed met overgeven het leek wel of het aan het minderen was dus ik had de hoop dat het zou stoppen maar de laatste dagen is het wel bar en boos ze gooi weer alles eruit. is vind het zo zielig voor het komt soms met zon kracht eruit dat het ook uit de neus komt nou je weet zelf wel dat dat niet lekker voelt. Gelukkig is het mooi weer dus de was kan lekker buiten hangen.

Divider

11-07-05

Vanmorgen met Chenna weer naar het ziekenhuis geweest en dit keer om nog een poging te doen om slikfoto's te maken. 
Ze was dit keer nuchter maar toen ik haar op die tafel legde was het al brullen ha ha nou na vele poging nam ze dan toch een slok maar dat was gelijk ook de laatste ze had nu geproefd hoe vies het wel niet was dus dat werd niks meer die ene slok is gelukkig wel op foto te zien gedeeltelijk dan want madam was lekker aan het draaien maar ze hebben kunnen zien dat het wel naar beneden gaat. 

Toen zijn wel lekker naar pake en beppe gegaan want daar was Maudi ook want die is niet naar de robbedoes geweest want die is nog steeds ziek ze had vanmorgen weer verhoging  en is erg erg erg moe ze is gewoon moe om haar hoofd omhoog te houden ik heb Chenna lekker de fles gegeven en lekker naar bed gebracht zodat ze nog even lekker kon slapen voordat we naar Beesterzwaag gaan. en ik heb Maudi ook lekker even op bed gelegd want die was ook erg moe.

Om kwart over 1 moest Chenna in Beesterzwaag zijn voor een kennismaking. We hadden eerst een gesprek met de fysio en ergo therapeut. De fysio was het zelfde die Maudi ook heeft dat praat dus al een stuk makkelijker Ze gaan kijken voor een geschikt loophulpje voor chenna zodat ze toch een stuk mobieler wordt. daarna hadden we nog een gesprek met de revalidatie arts

Thuis aangekomen leek het al weer een beetje beter te gaan met Maudi ze was lekker aan het spelen maar tegen etenstijd kon je toch wel zien dat ze erg moe was dus even wat eerder eten en dan lekker naar bedje toe ze had gelukkig geen koorts maar was wel erg moe.

Divider

10-07-05

Vandaag ben ik 25 jaar geworden maar ik had geen zin om het te vieren en er kwam toch niemand en omdat het ook mooi weer was zijn we lekker naar dolfinarium geweest. Het was daar erg leuk de dames hebben echt genoten. We zijn ook naar de dolfijnen show geweest. het was erg leuk. Omdat Maudi in haar rolstoeltje zat mochten we via de rolstoel ingang en mochten als eersten naar binnen terwijl andere mensen al 3 kwartier in de rij hadden gestaan liepen wij na 5 min te hebben gewacht als eerste naar binnen. we mochten helemaal vooraan zitten en konden zo alles mooi zien. Maudi heeft echt genoten ze vond het allemaal heel mooi. chenna vond het allemaal minder en moest van de harde muziek huilen. aan het einde van  de show heeft chenna ook nog overgegeven gelukkig was het afgelopen en konden we snel naar buiten haar de kleren uitdoen en weer andere aan. Verder vonden Maudi en chenna het ook erg leuk om onder water te kijken naar de hele grote vissen. we hebben weer een heleboel mooie foto's gemaakt. We waren iets voor de drukte het park uitgegaan zodat we niet in de file zouden staan maar toen we net buiten beverwijk waren kwamen we er achter dat we de foto's (die bij de ingang zijn gemaakt) waren verloren in het park. dus snel maar even gedraaid en weer naar het park toe. en toen we naar het park reden en toen zagen we een dikke file aan de andere kant daar zouden we dan ook in komen. Mijn moeder is snel naar het park gegaan om te vragen of ze daar gevonden waren en ik ben naar de parkeer plaats gereden waar we stonden met de auto want misschien waren ze daar wel uit de buggy gevallen. maar ze hadden de foto's gelukkig bij het park gevonden. dus wij weer richting huis maar de file was al weer helemaal weg is echt snel gegaan. we konden zo door rijden. in de auto hebben Maudi en chenna lekker geslapen. thuis gekomen hebben ze nog even lekker gespeeld en toen was het tijd om te gaan eten maar Maudi was ineens zo moe dat ze eigenlijk te moe was om te eten. ze heeft toch redelijk goed gegeten en toen lekker naar bed. Miranda was even later nog even bij Maudi wezen kijken en vond dat ze nogal gloeide en toen ik temperatuurde had dus koorts 40.1 even een zetpil gegeven ze heeft nog even boekje gelezen en is toen lekker gaan slapen.

Als je op de foto klik kan je meer foto's zien van dolfinarium

Divider

08-07-05

Vanmorgen zaten al weer vroeg in de auto om 8 uur vertrokken we uit ijlst samen met beppe weer eens richting Nijmegen. we waren mooi op tijd vandaag kregen we weer eens een ander onderzoek een klein stukje uit de uitnodiging/brief die we hebben gehad. 

inverband met het gebruik van een nieuw score systeem voor patiŽnten met een mitochondriŽle ziekte zouden wij u willen oproepen voor een extra poliklinische onderzoek op onze dagbehandeling voor u kind op 8 juli a.s van 11.00 tot 13.00 uur.
Dit nieuwe mitochondriŽle scoresysteem werd in New castte ontwikkeld en bestaat uit een klinische evaluatie, overleg over de voorgeschiedenis, evaluatie over de kwaliteit van leven en evaluatie van de uitslagen van de tot nu verrichte orgaanonderzoeken(mri, ecg,EEG,etc). Indien u akkoord gaat met dit extra onderzoeksmoment zal onze metabole staf uw kind gedurende een periode van 25 minuten op de polikliniek evalueren en de evaluatie zal nog driemaal worden herhaald door drie andere metabole stafleden van het UMC st. radboud Nijmegen. Tijdens dit specifieke poliklinische onderzoek is er helaas geen tijd om de acute problemen van het kind te bespreken
indien u vragen heeft, kunt u altijd via ons secretariaat bereiken. Na dit polikliniekbezoek zullen de 4 evaluatie van u kind worden vergeleken en zal een gezamenlijke score voor de algemene conditie en de ernstigheid van de ziekte van het kind in de vorm van een percentage van functieverlies kunnen worden aangegeven . De bedoeling is dat er in de toekomst alle kinderen met gebruik van dit score- systeem gevolgd worden en wij daardoor meer informatie kunnen vergaren over het natuurlijke beloop van de ziekte. Wij zullen in de toekomt de effectiviteit van de mogelijke behandelmethoden beter kunnen beoordelen.

we waren 20 min te vroeg en toen we net wilde gaan zitten zag dr. morava ons al en we konden gelijk meekomen mijn moeder werd met chenna in een kamertje gezet en ik met Maudi in de kamer er naast. er werd eerst een vragen lijst doorgenomen en dan een lichamelijk onderzoek nog nog wat vraagjes en dan kwam de volgende arts en die deed dan het zelfde. en dit 4 keer Maudi vond het allemaal wel best maar we hoorde chenna wel huilen in de kamer er naast die vond het allemaal wel best als ze maar op een afstand bleven. ze gaan nu kijken of de 4 artsen en gelijke score halen maar ik weet niet of ze dat echt wel halen want ons viel het op en nog meer die die dag ook dat zelfde onderzoek hebben gehad dat de artsen toch allemaal anders waren ze lichten bijvoorbeeld de vraag anders toe of deed bij het lichamelijk onderzoek andere dingen. bijvoorbeeld 1 vraag was of er ook positieve dingen waren aan de ziekte en dan legde een arts het toe of we de kinderen wel eens extra verwennen en zo nou dat doe ik wel maar een andere arts legde deze vraag uit of we wel eens gratis naar de efteling/dierentuin waren geweest nou dat waren we nooit kijk en daar zit een heel groot verschil tussen en dit is maar 1 voorbeeld  en bij hel lichamelijk onderzoek was dit net zo de een gaat met een potloot heen en weer en de andere gebruikt een kaart en kijk tot hoe klein Maudi kan kijken. De heen tikt met zon hamer overal op terwijl een ander dit helemaal niet doet enz enz enz. Maudi vond het allemaal wel best maar na de 2e had chenna er wel genoeg van en die hoorde we dus huilen we hadden even 5 min pauze en we zijn toen even bij chenna gaan zitten even een fles gemaakt maar toen ik deze wilde geven kwam de volgende doktor al weer dus wij moesten weer terug. Mijn moeder heeft de fles verder gegeven en toen is ze lekker in slaap gevallen. Aan het einde mochten ze nog een leuk speeltje uitzoeken en we kregen een uitrijkaart voor de parkeergarage. Het was allemaal heel netjes geregeld en we kregen regelmatig drinken aangeboden. Ik hoop dat ze er wat aan hebben gehad maar dat zullen we nog wel horen.

Hier slaapt chenna lekker bij beppe 

Het allerlaatste lichamelijk onderzoek chenna vind dit maar niks en kruipt me lekker aan
Maudi mag een leuk speeltje uitzoeken voor chenna. Maudi had zelf een leuk boekje uitgekozen en voor chenna zocht ze een leuk vingerpoppetje uit en een stempel Chenna mag lekker worden aangekleed we gaan lekker naar huis

Divider

07-07-05

Maudi is weer naar de robbedoes geweest en ze heeft daar een extra groot rondje terug gefietst  en is op de bal geweest en gelopen voor de spiegel. verder was ze vanmorgen wel een beetje moe maar heeft wel mooi gespeeld met jacob en lekker video gekeken.

Divider

05-07-05

Vandaag is er iemand van mee geweest voor de PGB. ze zou om half 2 komen maar omdat ze in tijd nood zat kwam ze om half 3. Chenna moest er niks van weten ze zat lekker op de grond te spelen maar toen die vreemde vrouw de kamer binnen kwam vond ze het niet leuk meer en wou toen lekker bij mamma zitten en Maudi was lekker aan het computeren maar dat was ook snel af gelopen en wou er ook lekker bij zitten. omdat Maudi al bekend is bij het CIZ gaat ze vragen wat ze nog nodig heeft voor de aanvraag en dan zou ze het mij doorgeven wat ik nog voor papieren bij elkaar moet verzamelen van Maudi en chenna. ze komt dan de volgende keer langs om de aanvraag in te vullen. hopelijk gaat het allemaal een beetje snel maar dat zal wel niet. daarna zijn we lekker naar ijlst gegaan om de verjaardag van pake nog even te vieren hij was zondag al jarig maar toen zat hij nog lekker op Texel en vandaag komen ze thuis en vieren dan ook de verjaardag. Maudi heeft een mooie tekening gemaakt op de robbedoes en heeft hem deze gegeven ze was zo trots en vertelde aan iedereen dat Maudi die gemaakt had.

Divider

04-07-05

Vandaag moest chenna weer even naar het ziekenhuis voor controle. Eerst weer even bloedprikken en het lijkt net of Chenna aan begint te wennen aan al dat geprikt ze moest niet eens huilen (Ja is eigenlijk geen goed teken) daarna naar de kinderpoli en we waren gelijk aan de beurt dat was wel weer fijn Chenna werd gewogen en ik kon de luier wel weer aan doen maar na 2 telen kwam ze al weer terug om te kijken of ze wel het goede gewicht had ha ha ha even later kwam de kinderarts ook al en ze had maar even een andere weegschaal meegenomen om te kijken of het gewicht echt wel klopte omdat het een stuk minder was dan de vorige keer ha ha en ja hoor het klopte precies  Chenna is dus deze keer weer afgevallen de vorige keer (2 weken geleden) woog ze nog 8380 en nu nog maar 8050. De uitslagen van de ph meeting waren ook binnen maar echt vreemde dingen kon ze niet vinden je zag dat chenna wat ging rommelen in de tijd dat ze ging overgeven maar ze kon er niet veel mee verder was de lactaat ook al binnen en deze was veel beter dan de vorige keer de vorige keer zat ze nog op 5.0 en nu op 2,9 dus dat gaat ook de goede kant op alleen de bloedgas uitslagen waren nog niet binnen terwijl dit altijd heel snel gaat maar goed als er vreemde dingen bij waren zou ze me bellen. Ze kon nu ook weinig doen ze wacht nog even de slikfoto's af en zal dan met Nijmegen overleggen of wat nu te doen.

Verder is Maudi weer naar de robbedoes geweest vanmorgen was ze een beetje dwars en alles was nee maar toen de taxi voor de deur stond om 8 uur was alles weer goed en ging ze lachen de taxi in en ik las in haar map dat ze de hele morgen vrolijk is geweest ze is ook weer aan het computeren geweest en het ging weer heel goed verder heeft ze een mooie tekening gemaakt voor pake voor zijn verjaardag.

We gaan morgen even naar mijn ouders toe want ze komen morgen terug van vakantie en natuurlijk de verjaardag te vieren verder komt morgen ook nog iemand van MEE voor het regelen van de PGB

DividerMouse


Home