September 2005


Divider

 


30-09-05

Chenna is nog steeds ziek. ze moet steeds overgeven en wil het liefst de hele dag bij mamma op schoot zitten hopelijk gaat het morgen weer een stukje beter

29-09-05

Maudi is weer beter maar nu is chenna weer ziek net als maudi is ze steeds aan het overgeven. Ik heb vandaag ook weer even gebeld met de gemeente en ze hadden eindelijk de goedkeuring van de offerte alleen waren er een paar kleine dingetje waar ze het niet mee eens waren er moest een schuif deur in en de slaapkamer moet groter en een extra afvoer. nu liggen de papieren weer bij de woningstichting en die gaan er weer naar kijken ja ja het gaat allemaal weer lekker snel.

28-09-05

Maudi en Chenna in het nieuwe huis

24-09-05
Maudi is vrijdag gewoon naar school geweest en er was niks aan de hand maar s'middags begon ze ineens te huilen en met overgeven. Ze heeft de hele nacht ook overgegeven en hier ligt ze lekker op de bank aan het slapen en geloof me maudi moet dan echt wel ziek zijn voordat zij een keertje op de bank gaat slapen.  

21-09-05

Vandaag zijn we weer naar nijmegen geweest. De dames zijn eerst gewogen en gemeten. Maudi is lekker aangekomen en chenna is weer afgevallen. De dokter vond ook dat maudi er goed uitzag en vond het erg goed dat maudi zich zo goed voelde. Ze gaat nu een afspraak maken met chirurgie voor een sonde in de buik (PEG sonde) Over chenna was ze minder tevreden want ondanks ze niet meer zo vaak overgeeft is ze toch weer afgevallen maar ze eet nog te goed voor een sonde ze zal hier nog even over nadenken over hoe nu verder. We zijn nog even bij de diŰtiste geweest en Chenna krijgt nu weer iets nieuws voor door de voeding heen, verder mag maudi snacht wat minder sonde voeding. De verhoudingen van maudi met lengte/gewicht zit nu pressies goed en om te voorkomen dat ze te dik wordt krijgt ze nu gewoon wat minder sonde voeding.

Maudi heeft de lengte van een kindje van 1 jaar en 9 maanden (ze is nu 3 jaar en 7 maand)

en chenna heeft de lengte van een kindje van 8 maand (ze is nu 1 jaar en 4 maand)

De dames moesten ook weer even bloed prikken. Maudi is er al zo aan gewend dat ze zelf de arm al naar voren deed. er werd nu even wat meer bloed afgenomen voor een uitgebreid onderzoek normaal worden er 2 bloedgasjes afgenomen voor de bloedgas en lactaat maar nu iets meer maar ondanks dat vond maudi het helemaal niet erg. Chenna dacht er anders over en gilde alles bij elkaar maar zodra ze haar tijgertje weer had was alles weer goed en konden we weer lekker naar huis. We waren niet eens nijmegen uit en de dames lagen al lekker te slapen 

20-09-05

Vandaag was het mooi weer dus konden de dames lekker naar buiten. Al snel kwam het buurmeisje Caithline ook naar buiten en ging lekker met de dames spelen.

 

18-09-05

V

Hier bedekt tamara een spaarpotje met moza´ek 

14-09-05

V
Op de peutergroep lekker spelen met de auto's Dit is tijdens muziek aan het einde gaan alle kindjes om de piano staan en dan mogen ze omstebeurten een  stukje spelen. Maudi zit hier lekker op schoot

We moesten nog even wachten op de taxi en maudi gaat dan maar even een stukje rijden door de school

Na het eten een lekker ijsje eten

13-09-05
Lekker buiten spelen

Chenna lekker slapen

10-09-05
Rara wie zit hier in

kiekeboe 

Maudi lekker boekje lezen in de speelgoed ton. Ik wou het speelgoed allemaal even uitzoeken en maudi wou er toen in zitten en wilde toen ze er eenmaal in zat er ook niet meer uit

Kijk mamma een leuk boekje

De 3 poesjes in de wasmand

Maudi in de wasmand

 

08-09-05
Chenna lekker staan bij de bank

06-09-05

Vandaag zijn we met de opkikker mee geweest klik hier

05-09-05

Vandaag zijn is de school weer begonnen. dus maudi moest ook weer naar school. Het taxi bedrijf het gisteravond nog gebeld dat er meer kinderen mee moesten en dat maudi al om half 8 werd opgehaald. Maudi had er veel zin in en ging lachend het taxi busje in. De peutergroep had nog even gebeld want ik vond dat maudi wel erg lag in de taxi moet zitten nu ze zit nu morgens 1,5 uur in de taxi terwijl het voor de vakantie nog 3 kwartier was. Maar omdat maudi nog geen 4 jaar is heeft maudi recht op taxi voor haar alleen hoeft dus niet die anderhalf uur in de taxi te zitten. Gelijk even het taxibedrijf gebeld en die begreep het allemaal wel en heeft alles even omgegooid en maudi wordt nu als laatst opgehaald dus weer gewoon om 8 uur. Dit is wel erg fijn.

Maudi heeft helemaal de terug weg niet geslapen en had praatjes voor 10 thuis even een broodje gegeten. en toen zijn we naar ijlst gegaan want morgen komt de opkikker langs en gaan we een hele dag weg, maar wat we gaan doen en hoe en wat dat weten we nog niet, een hele verassing.

Divider

04-09-05

Chenna heeft een hoop lol met een emmertje
Maudi aan het spelen met een pop. Hier spelen ze slapen. Maudi wil ook op de foto. Ze is hier lekker aan het computeren

Divider

01-09-05


Divider